Cursus

Wilt u (beter) leren werken met uw computer dan is het volgen van één van de vele cursussen een goede optie voor u. Bibliotheek Salland biedt cursussen die u in groepsverband kunt volgen, of met begeleiding in het Digitaal Café.

U volgt een cursus tijdens het Digitaal Café, elke dinsdagochtend en donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek in Raalte. Thuis kunt u online leren en oefeningen doen; tijdens de bijeenkomst is er alle gelegenheid voor vragen en begeleiding.

Het aanbod

Klik & Tik * Fotoboek maken * Werken met Windows * Werken met de digitale overheid * Slim op pad * Werken met de mobiele telefoon * Werken met je Apple-computer

Klik op de knop hieronder om naar de overzichtspagina te gaan met alle beschikbare cursussen. Vanaf de overzichtspagina kunt u zich inschrijven om mee te doen aan een van deze cursussen.

Alle cursussen

Datum dinsdag 29 november 2022
Voor wie Senioren (60+), Volwassenen (18+)
Prijs Gratis tenzij aangegeven