Cursus

Wilt u (beter) leren werken met uw computer dan is het volgen van één van de vele cursussen een goede optie voor u. Bibliotheek Salland biedt online cursussen die u zelfstandig thuis kunt volgen of met begeleiding in het Digitaal Café.

U volgt een cursus tijdens het Digitaal Café, elke dinsdagochtend van 9.30-11.30 uur in de Bibliotheek in Ommen. Thuis kunt u online leren en oefeningen doen; tijdens de bijeenkomst is er alle gelegenheid voor vragen en begeleiding.

Het aanbod

Klik & Tik * Veilig en bewust online * Fotoboek maken * Windows 10 * Werken met de digitale overheid

Klik op de knop hieronder om naar de overzichtspagina te gaan met alle beschikbare cursussen. Vanaf de overzichtspagina kunt u zich inschrijven om mee te doen aan een van deze cursussen.

Datum dinsdag 27 september 2022
Waar Bibliotheek Ommen