Gespreksavond klimaatverandering: Kan ik er iets aan doen?

Hitte en droogte. En als het dan regent, komt het met bakken uit de lucht. Dat is klimaatverandering! Als we niets doen, wordt dat alleen maar erger. Maakt u zich daar ook zorgen over? Of vraagt u zich af: wat betekent klimaatverandering voor mij? Is er iets wat ik hieraan kan doen? Kom dan naar onze gespreksavond! Het belooft een boeiende avond te worden met o.a. de Sallandse klimaatburgemeester, sprekers die vertellen wat zij al doen en inzicht in uw eigen ecologische voetafdruk. En we horen ook graag hoe jullie hiermee bezig zijn!

Dus wil je meer weten over klimaatverandering en meepraten over wat er volgens jou nodig en mogelijk is om dit een halt toe te roepen? Dan zien we je graag! Je bent welkom op vrijdagavond 23 september, inloop vanaf 19.30 uur in de bibliotheek in Raalte.

Van tevoren aanmelden is niet verplicht, maar wel gewenst. Mail voor meer informatie over deze avond naar Karen Holtmaat, .

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum vrijdag 23 september 2022
Capaciteit 50
Beschikbaar 45