Informatiebijeenkomst leesclub

Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Voor wie wil weten of een leesclub iets voor hem of haar is, kom dan naar de informatiebijeenkomst op vrijdag 23 september in de Bibliotheek Raalte.

Een  vrijwilliger van Senia geeft algemene informatie over hoe leeskringen tot stand komen en functioneren. Ook wat Senia doet om een leesgroep optimaal te laten draaien komt aan de orde.
Bij voldoende belangstelling worden leesclubs (moderne) literatuur gestart.

Senia organiseert in heel Nederland leesclubs literatuur (ook Engels, Frans en Duits), biografieën, poëzie, filosofie, natuur en (kunst)geschiedenis.
Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Praktische informatie

Is uw belangstelling gewekt? En lijkt het u iets om deel te gaan nemen aan een leesclub literatuur?
U bent van harte welkom op:
- vrijdag 23 september om 14:00 uur in Bibliotheek Salland, Passage 6 in Raalte.

Graag aanmelden in verband met het maximum aantal beschikbare plaatsen via e-mail .

Datum vrijdag 23 september 2022
Tijd 14.00 uur
Voor wie Volwassenen (18+)