Informatieavond Digitale Bibliotheek

Wil je weten wat de Bibliotheek meer te bieden heeft, naast het uitlenen van boeken? Kom dan naar een van de informatieavonden over het digitale aanbod.

Als lid van de Bibliotheek Salland leen je niet alleen papieren boeken. Je kan ook kiezen uit een aanbod van vele tienduizenden e-books en luisterboeken. Je kunt hiervan genieten via de gratis app Online Bibliotheek, of op je e-reader of computer.

En dat is nog niet alles! We hebben een enorm en divers aanbod aan digitale bronnen die je als lid allemaal mag gebruiken. Zodra je ingelogd bent op onze site kan je vanaf www.bibliotheeksalland.nl/collectie doorklikken en gaat er een wereld voor je open.

Informatieavond

Wil je meer weten, of kunnen we je op weg helpen? Dan zien we je graag op deze informatieavond over het digitale aanbod van de Bibliotheek.

Datum maandag 28 november 2022
Waar Bibliotheek Olst