Experimenteren met robots

Kom experimenteren en ontdekken welke verschillende soorten robots er zijn. Hoe kun je ze besturen en wat kun je ze laten doen?

Deze editie van Bieb, bits en bots staan al onze robots voor je klaar. Er zijn hele simpele robots die met knopjes of een gekleurde stift te bedienen zijn, maar ook robots die je met een code op afstand kunt programmeren.

Wat kan een robot allemaal doen en hoe bestuur je deze? Dat mag je zelf leren! Kom langs en experimenteer met al onze robots. Er zijn heel simpele robots, maar ook robots die je op afstand kunt programmeren.

Jij mag zelf weten wat je deze middag wilt uitproberen. Als je vragen hebt, helpen wij je natuurlijk op weg!
Deelname is gratis voor kinderen van 7 t/m 14 jaar. Meld je vooraf aan om zeker te zijn van een plekje.

Kom je ook?

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum woensdag 25 januari 2023
Capaciteit 10