Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Happen & Snappen

Happen & Snappen

Kopje koffie, taartje, spelletjes spelen én tegelijkertijd ook nog iets leren? Kom langs bij Happen & Snappen! Ontmoeting en gezelligheid staan tijdens dit evenement voorop. En tegelijkertijd hopen we je ook kennis te laten maken met de digitale wereld. Spelenderwijs en ongedwongen, rustig en op eigen tempo. Want niks moet en alles mag. Locatie: De Hartkamp, Raalte

Kopje koffie, taartje, spelletjes spelen én tegelijkertijd ook nog iets leren? Kom langs bij Happen & Snappen! Ontmoeting en gezelligheid staan tijdens dit evenement voorop. En tegelijkertijd hopen we je ook kennis te laten maken met de digitale wereld. Spelenderwijs en ongedwongen, rustig en op eigen tempo. Want niks moet en alles mag.

Klinkt goed? Happen & Snappen is op woensdag 15 november in De Hartkamp in Raalte. Geniet van een kop koffie en een taartje en doe mee met diverse spelletjes.

Een bijzondere bingo waarmee leuke prijzen te winnen zijn bijvoorbeeld, maar er is ook alle ruimte om samen rummikub, scrabble of je favoriete kaartspelletje te spelen. Op de verschillende tablets kun je daarnaast kennismaken met hele nieuwe, leuke spelletjes!

Programma

  • 14.00 uur: inloop en ontvangst
  • 15.00 uur: bingo met leuke prijzen
  • 16.00 uur: spelletjes naar keuze
  • 17.00 uur: afsluiting en uitdelen goodiebags
  • Aanmelden

Ben jij 60+ en wil je ook komen Happen & Snappen? We vinden het fijn als je je van tevoren aanmeldt.

Klik hieronder voor het aanmeldformulier. Je kan ook altijd binnenlopen bij de bibliotheek om je aan te melden, of bel ons op 085 760 61 80.

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum woensdag 15 november 2023
Tijd 14.00 tot 17.00 uur
Capaciteit 50
Beschikbaar 25
Voor wie Senioren (60+)
Prijs Gratis, graag aanmelden