Digitaal Café

Kom naar het Digitaal Café voor al uw digitale vragen! Denk aan vragen over de smartphone, tablet of leuke apps, digitale overheidsdiensten, zoals DigiD, het donorregister, of vragen over het (online) cursusaanbod.

• Vragen over het gebruik van uw computer, tablet en smartphone en de bijbehorende programma’s en apps
  • Informatie en advies over het volgen van één van de vele cursussen, u bepaaltzelf hoe en wanneer u wilt leren.
  • Het volgen van een cursus onder begeleiding van onze vrijwilligers
  • Hulp bij het gebruik van de online Bibliotheek(bv luisterboeken en e-books)

Dagen en tijden

Raalte: dinsdagmorgen en donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur

Ommen: dinsdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur en woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur

Olst: vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur

Heino: eerste dinsdagmorgen en derde vrijdagmorgen van de maand van 10.00 tot 12.00 uur

Tijdens het Digitaal Café organiseren wij met regelmaat een activiteit rondom een bepaald onderwerp. Houd de agenda in de gaten of abonneert u zich op onze e-mailnieuwsbrief. U kunt uw vraag ook online stellen bij het Digitaal Café via de Helpdesk.

Agenda | E-mailnieuwsbrief | Helpdesk

Datum donderdag 24 november 2022
Voor wie Senioren (60+), Volwassenen (18+)